fredag 24. juni 2011

Sommerleir

Sommerleir i Tromsø er et fantastisk evenement! I 2010 trente jeg for første gang med japanske instruktører - shihan Shibata og sensei Miyagi. Det ble med en kort instruksjon på fjellet og gjennomgang av kata. Formen var vel ikke bedre.

Nå i 2011 fikk jeg til sammenlikning med meg fire av sju treninger med de samme instruktørene. Denne gang var jeg med på teknikktreningene og kata. Kamptreningene og stammina må nok vente litt til. Familien måtte også røktes, så mer ble ikke prioritert. Likevel: det ga mersmak på trening både generelt og karate spesielt. Håper å komme enda sterkere neste år!

Det setter en ekstra spiss på sommerleira at det kommer utøvere fra så mange ulike nasjoner og klubber - helt hit til Nordens Paris! I år var det utøvere fra Belgia, Georgia, Russland og Finland samt fra Finnsnes, Fauske og Kautokeino karateklubb forutenom fra vår egen klubb.

Bildet over er etter treninga ved Fjellheisen i 2010 (foto: Sven Johnson). Bildet under er fra treninga på samme sted i 2011 (foto: Torfinn Larsen). Takk til fotografene!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar