onsdag 26. desember 2012

Desembertanker

Desember har gått med til å lage jul. Tidvis kunne jeg kanskje brukt pulsklokke og sett at en masse ble forbrent, men stress og hangling er ikke trening.

Nå i romjulsdagene har tankene derimot endret retning, og jeg meg selv klar for nytt semester og for å starte treninga fra bunnen av. Det å forbli skadefri er denne gangen middelet for å nå mine mål. Jeg har følgende mål for vårsemesteret:
1) Å være med i EM i kyokushinkai kata (juni)
2) Å fullføre 10 km under Midnight Sun Marathon (juni)
3) Å fullføre Lavkarittet (august)

I øyeblikket er dette høye mål. Jeg må være forberedt på justeringer underveis, og går det ikke i år finnes det alltid et nytt år å prøve seg på.

Høstsemesteret 2012 ble preget av alvorlige skader. Jeg har blitt anbefalt å trappe ned på (men ikke slutte med) jogging, og heller fordrive tiden med karate og sykkel. I tillegg har jeg tenkt å trene styrke og fleksibilitet ved hjelp av kettlebells og yoga.

Og for de som skulle lure på det: Nei, dette er ikke nyttårsforsett. Dette er fortsettelsene på ei livsstilsendring som ble påbegynt, men avbrutt. Jeg trenger ikke å lese om hvordan jeg skal komme over dørstokkmila. Jeg trenger bare tid.


Å fullføre 10 km under MSM. Et av tre hovedmål våren 2013.

4 kommentarer:

 1. Himmel! EM og Lavkarittet?!!! Dødsimponert, og de blir jeg ikke med på. Fullføre MSM mila i juni? Jupp, den blir jeg med på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du som er flink til å sette deg høye mål, May Liss! Jeg sier jo bare fullføre. Nærmere målsetting får komme etterhvert. Akkurat nå måtte jeg nok hatt sykkel for å fullføre Mørketidsmila. Bra du er med på MSM mila, i alle fall, så kan vi dytte hverandre fremover!

   Slett
 2. Blir gjerne med på lavkarittet. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott! Her er det bare å hive seg i trening!

   Slett