mandag 26. desember 2011

Jul, jul, jul og julejogg!

Juleherligheter!
Jula er mi favoritthøytid. På godt og vondt. Altfor mye mat, altfor mye rangling - altfor mye av det gode. Hedonisten i meg gleder seg stort!

Juleferien er et glitrende gode. Heldigvis er det noen fridager som kan nytes - også til trening. Det er en hemmelig drøm å bli en av joggerne på julaften, noe som ikke lyktes dette året heller. Vi lyktes derimot å få til en kort runde med kettlebells. Deilig det!

Joggeturen ble utsatt til første juledagskveld. Med vindkastene fra det avdankede uværet Cato midt i mot, lunta jeg meg bortover. Etter å ha bodd alle barndomsår på Sorgenfri (der sløyfa går både på Mørketidløpet og Midnight Sun), vet jeg at det er super trening å bevege seg i motvind. Den kommer både sommer som vinter, og kan ta fra en både munn og mæle - og gode pusteegenskaper.

Dette været er faktisk ikke så ille å bevege seg ute i. Det er min store oppdagelse. Vind, holke, litt regn. Det stagges med musikk, god bekledning og brodder.

Fortsatt god jul, folkens, og husk at det er fullt mulig med utekos selv om vinden suser og plussgradene råder - helt til det går ut varsel fra politiet om at en bør holde seg innendørs...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar