mandag 21. november 2011

Utfordringenes time igjen - motbakkeintervall med Northern Runners

Ja, da hadde man bestemt seg for å prøve ei intervalltrening med Northern Runners etter vel en times karateinstruksjon. Jeg kjente at det var om å gjøre å bare bestemme seg for å gjøre det. Ikke tenke på hvor ille jeg egentlig synes er å legge avgårde sammen med flere andre. Det får så være at jeg alltid er sist. Gøy er det jo å se hva andre holder på med.

Jeg prøvde å utfordre tre andre damer til å bli med på eventen. To har nok med å overleve for tida, mens ei av dem stilte. Det må jeg si er HELT TOPP!! Hun er i bedre løpeform enn hva jeg er, men det har jeg all mulig forståelse for.

De første utfordringene ble dermed et tilbakelagt stadium. Nå var det en isete og slapsete vei og egenmotivasjon/vilje som gjenstod. Det skorter dessverre litt på viljen og trua på meg selv. Jeg klarer ikke helt å presse meg. Det var derfor veldig artig å bli framløpt et lite stykke på slutten, for da fant jeg ut av nettopp det.

Alt i alt en strålende fin økt. Utrolig flott gjeng. Skulle ønske jeg kunne gjort dette hver uke!

Foto: Stian Saur, NR

2 kommentarer:

  1. Jeg syns du er beintøff! Og du la altså i veg på bonusrunde og greier. Og jeg er sjeleglad at jeg hadde noen å være baktropp med. De andre oksygensnapperne kan jo gi prestasjonsangst til noen og enhver.

    SvarSlett
  2. Takk for turen:) Ble så utrolig glad når du dukket opp!

    SvarSlett