søndag 11. mars 2012

Oslo kettlebell gym


Kettlebells oppmarsjert i OKGs lokaler

Oslotur… Et par uker etter Steve Maxwells besøk i Tromsø. Etter å ha skjønt at denne mannen kan sine saker, og har lav “bullshit”terskel, er tiden inne for å besøke et av hans barn – nemlig Oslo kettlebell gym.
Oslo kettlebell gyms hovedinstruktør er Karl Kristian Indreeide, som er direkte opplært av Steve Maxwell. Lokalet er ikke lett å finne, men da vi prøver å lete gjennom en bakgård for tredje gang, finner vi et lite skilt samtidig som Karl Kristian kommer vandrende. Bingo! Storøyde Tromsøværinger følger med inn i funksjonelle lokaler som deles mellom ulike artige nisjeidretter. Blant annet grappling, som har trening når vi ankommer.
Det er mange hyggelige folk som driver med kettlebells i Oslo. Vi ble umiddelbart tatt godt i mot av 17 smilende og treningsvillige sjeler. Til min lettelse var tre av disse kvinner. Ei av dem var til og med på si første trening slik som jeg, mens de to andre var relativt garvede i gamet.
Karl Kristian kjørte i gang med trening. I tillegg til litt kettlebells, ble det blant annet plass til pull-ups/chin-ups (kroppshevinger) og ei tøff sirkeltrening. Det var ei trening der svetten gjorde seg godt gjeldende, og det kjentes i hele kroppen. Mange muskelgrupper var aktivert i løpet av treninga. Noe som til sammen kan sies å være kjennetegn på gode treninger.
To oppløftede Tromsøværinger takket pent for muligheten etter endt økt. Den ene fikk til og med muligheten av å delta på kurs på lørdag med selveste Steve Maxwell. Jeg tok meg av familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar