søndag 1. juli 2012

Dagen etter MSM 2012

Northern Runners klare til Midnight Sun Marathon 2012 (foto: Truls Tiller)
I fjor for et år siden torde jeg å sette meg et mål om å være med på Adidasmila under Midnight Sun Marathon 2012. Før det hadde jeg tenkt å trene meg opp til toppform, og ville helst ikke vise meg sammen med andre løpere før jeg selv kunne si at jeg løp, ikke jogget: http://senpai-elisabeth.blogspot.no/2011/06/jogging-jeg-vil-ogsa-lpe.html (Min definisjon på løping var/er ei max-fart på 5 km på 30 minutter, mila på en time).

Den holdninga varte til jeg ble invitert med i et utrolig flott løpenettverk, Northern Runners, etter dette blogginnlegget: http://senpai-elisabeth.blogspot.no/2011/07/drstokkmila.html#comment-form . Jeg vet ikke helt om de hadde sett for seg at det var den ytterste baktropp som ble invitert inn, men jeg har i alle fall nytt riktig godt av framløpinga derfra for å komme dit jeg er i dag. Jeg tør å stille både på treninger med andre og i løp, selv om jeg vet at jeg risikerer å komme helt sist.

JEG HAR FULLFØRT MITT FØRSTE LØP UNDER MIDNIGHT SUN MARATHON! ADIDASMILA 2012!!!

Det er enda et stykke igjen til mila går unna på timen, men det kan faktisk være det samme. Jeg gleder meg til en gang å kunne juble over å ha greid det, men det viktigste er ikke bare å nå sine egne mål. Det viktigste er å delta, framløpe andre og å inspirere.

I går traff jeg igjen ei jeg har gått på skole sammen med. Hun begynte å jogge etter å ha lest bloggen min, og har trent siden den tid. Nå hadde hun og ei annen vært pådrivere på jobben sin, og til sammen var de 43 utøvere derfra. Hun delte sjenerøst æren for dette med meg og bloggen min. Jeg ble utrolig ydmyk og glad for å høre at den gleden ved trening som jeg og nettverk som Northern Runners prøver å spre, gir ringvirkninger. Stå på der ute, tren og bli gladere! Jeg er utrolig stolt av deg, Kirsti!

Det er en så utrolig stor prestasjon å stille opp og være med. Løpevenner, både de raske og de middelmådige: Gratulerer med innsatsen! Det ble en fest dere bidro til med svette og mot!

Ja, forresten, det ble ny personlig rekord - i alle fall i nettotid: 1:03:23! Enda viktigere for meg personlig: Knærne er ikke vonde i dag heller. Jippi!

Sånn kan det se ut å nå et mål. (Foto: Erik Boye, Northern Runners)

2 kommentarer:

  1. Framskritt tar vanligvis tid, ikke så lurt å gape over for mye om gangen. Du er på rett vei, det er supert.

    SvarSlett