onsdag 8. august 2012

Friidrettsskole for ungene

Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Det er mye artig for ungene å ta seg til her i Tromsø! De kan rett og slett få holde på med det de har mest lyst til, og det er i alle fall ingen grunn til at de ikke skal få prøve seg.

Mi jente holder egentlig på med for mye, men hun har likevel lyst å prøve seg på både det ene og det andre. Hun vet at hun må kutte ned på en annen aktivitet dersom hun får lyst til å starte med noe annet. Akkurat derfor er det flott med helgekurs og sommerskoler. Hun får prøvd seg på nye ting, får ei god innføring, og kan bestemme seg for hvorvidt hun vil kutte ut noe og begynne med noe nytt eller fortsette med det gamle.

Denne gang fikk hun prøve seg på friidrett: http://www.itromso.no/bilder/article568944.ece?imageIndex=8#pageTop

Friidrettsskolen ble holdt i regi av BUL Tromsø http://www.bul-tromso.no/ , og det var ungdommer som trente ungene. Det var kjekt! Ungene gjorde sitt beste, og fikk nye, fine forbilder.

Jenta mi var utslitt etter to dager, og jeg var litt bekymret for om det hadde vært greit. Denne gang hadde hun bestemt seg for å fortsette med de aktivitetene hun allerede går på. Likevel hevdet hun at det hadde vært morsomt, og hun hadde kost seg. Da angrer jeg i hvert fall ikke på at hun fikk være med. Godt jobba, BUL Tromsø!

4 kommentarer:

 1. Flott at du blogger om dette Elisabeth :) Friidrett er et allsidig tilbud hvor det også er muligheter for å spesialisere seg etterhvert som man finner ut hva man liker best.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Æres den som æres bør - BUL Tromsø og særlig ungdommene som trente ungene gjorde en god jobb. Jenta mi er med på barnekarusellen også, så hun kommer nok til å stifte bedre bekjentskap med friidrett i år. Kanskje det også vil utkrystalliere seg en favorittøvelse. Håper jo litt på det, men samtidig er uka hennes allerede full...

   Slett
 2. Kor fint at ho Ellisiv har fått prøvd sæ på litt av hvert, så dette er en veldig god odé, som mange andre sports/dans/teater/kunst-grener burde vurdere å tilby. En liten smak er ofte alt som skal til enten for å fortsette eller for å finne ut at dette kanskje ikkej er for mæ, - i alle fall ikkje akkurat no. Hpe forresten ikkje ho tøtta våres har tatt sæ fullstendig ut. Tror ho har et sterkt konkurranseinstinkt (kan d være fra begge sidan?), så det kan være vanskelig å ikkje slite sæ ut. I alle fall: All ære tell foreldran som e så flinke m å ordne tell førr ungan. Stolt av dokker! Klems fra svigers/farmor/mamma :-)

  SvarSlett
 3. Hei svigers! Friidrettsskolen gikk bare over to dager, så nå er tøtta ved sine fulle fem igjen. Vet ikke helt om konkurranseinstinktet er så sterkt ennå, men det kan jo både slå positivt og negativt ut. Testet ut formen sin har hun i hvert fall fått gjort!

  SvarSlett