lørdag 8. september 2012

Gada, styrkehjul og hoppetau - utetrening i høstmørket

Klokka var passert ti på kvelden. Høsten var mørk ute, og det var litt vått i lufta - men ikke regn. Dermed var det rett og slett kvelden jeg hadde gledet meg til ei stund: Tid for utetrening med gada, styrkehjul og hoppetau.


Gada - de lange stengene med kule på enden, styrkehjul og hoppetau

Siden gradestokken hadde krøpet litt under fire plussgrader, starta vi med hoppetau. Det ble fort behagelig varmt. Vi fortsatte med ulike øvelser med gada-en. Samboeren har laget en til seg selv og en mindre en til meg. Min veier omtrent tre kilo. Det høres jammen ikke mye ut, men det holdt - og det vil holde ei stund til. Alt er jo tyngre ved første gangs bruk, og det var denne også. Også så morsomt! Vi hadde det skikkelig gøy.

Det neste vi prøvde ut var styrkehjulet. Først festet vi det på beina, og deretter holdt vi det i hendene. Heftige greier det også for hel kroppen. Særlig magemuskulatoren. Vi slutta av med hoppetau igjen.

Alternativ trening er topp!


Nysgjerrig på gada? Se litt på youtube - f.eks. denne: http://www.youtube.com/watch?v=GP_ow_7gbB8
Nysgjerrig på styrkehjul (power wheel)? Da kan du se litt her: http://www.youtube.com/watch?v=dkVWUxzTB-Q


2 kommentarer:

  1. Kuuul! Intressanta grejer ni tränar - tack för tips! /nybliven bloggläsare

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for at du leser bloggen og lar deg inspirere! Er så heldig at jeg har en samboer som er glad i å trene og å eksperimentere med treningen. Det blir bare moro.

      Slett