torsdag 6. september 2012

Sosial jogging med Northern Runners

For første gang på utrolig lenge, sikkert flere måneder, torde jeg å luske meg avgårde på ei trening med løpegjengen Northern Runners. Med unntak av den siste måneden med alternativ trening og skade, er jeg usikker på hvorfor det ble slik. Kanskje må mange løp og avslappet forhold til treningstider ta en del av skylda.

I alle fall - her var jeg igjen. Litt seint, men godt. I dag var det nybegynnertrim som stod på programmet. Det passet meg perfekt. Fem kilometer i rolig tempo ble akkurat en halv kilometer for langt for ei dame over førti som kjenner siste(?) rest av forkjølelse og en vond ankel på kroppen - men pytt!

Det var ei flott økt i dag. Takk for koselig prat på veien til Jon-Vidar og May Liss, og til Ingvild for en god prat før jeg begynte å nyse etterpå!

Jeg skulle ønske jeg bare kunne fortsette å trene, men nå nærmer det seg KK-mil og Ti for Grete med stormskritt. Ja, jeg gruer meg.


Flotte folk med på trening i dag også!
(Foto: May Liss Hårstad Wasmuth/Northern Runners)


2 kommentarer:

  1. Greit å gruglede seg litt på forhånd, men tenk så godt det blir å fullføre! Og i januar skal vi ta mila-på-timen, sant?

    SvarSlett
  2. Hehe, om jeg slipper flere skader og får trent godt, så blir det kanskje det. Du er flink å sette de hårete målene for meg, May Liss!

    SvarSlett