søndag 3. juni 2012

Ny kilometerrekord!

Universitetsområdet med mi gamle
kontorutsikt - opp mot hoppbakkene.
I dag tok vinteren sommerpause i Tromsø. Vi var ikke helt på hugget, og hadde annet enn turplaner på programmet. Det måtte jo kompenseres med en lengre joggetur.

For en gangs skyld tenkte jeg løype før kilometer. For de av dere som er kjent i Tromsø, så gikk turen til Breivikahallen, videre til bakken opp mot Stakkevollfeltet, bort Hansine Hansensveg til UNN, videre oppover til veien som deler Teorifagbyggene, opp til gangfeltet som følger Tverrforbindelsen til skibrua, inn til lysløypa ovenfor Grønnåsen kirke. Siden fulgte jeg lysløypa til Charlottenlund og videre rundt Prestvannet, tilbake til Tromsøhallen og ned til Dramsveien og hjem.

For de av dere som ikke er lommekjent, var det ei rute med mange oppoverbakker de første seks kilometrene, mens de neste seks bestod av et temmelig sugende underlag i lysløypa. I alt ble det 12.89 km. Jeg har aldri kommet meg så langt i løpet av en treningstur før. Tida snakker vi ikke om, men opplevelsen av å ha jogget langt var LYKKE!

Det kjentes fremdeles tungt å jogge i lysløypa, men det hadde tint og tørket utrolig godt opp der bare i løpet av noen få dager. De som skal springe Tromsøkaruselløp rundt Prestvannet i morgen kan glede seg. Det er ikke vått der annet enn på de "vanlige" stedene.


I lysløypa fra Grønnåsen kirke til Charlottenlund
hadde det tint og tørka godt på de få dagene
siden jeg var her sist. Det er fremdeles litt vått hist og her,
men det går godt an å legge joggeturen hit.Rundt Prestvannet var det tørt og fint. Alt ligger an til glimrende forhold for de som skal løpe Tromsøkarusellen i morgen. Lykke til!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar