lørdag 9. juni 2012

Eidemila - et hektisk liv

Med kun små justeringer fungerte familiens kabal (http://senpai-elisabeth.blogspot.no/2012/06/legge-kabal.html) denne lørdagen. Ungene var nok litt mifornøyde med å skulle bli med: "Ho mamma spring jo bare saktere og saktere!" sa minsten. Der fikk jeg den! Det ble nok vel hektisk, men jeg er ikke sikker på at det hadde noe å si på tidene på mila for de voksne. Restitusjonen for min del derimot...

Brynjar og jeg var de to Northern Runners som starta halv elleve
i dag. Brynjar kjørte en kjapp 3 km, mens jeg ville i mål på 10 km før
konkurranseløpet med tidtaking starta. Det klarte jeg i hvert fall!
To Northern Runners stilte til start klokka halv elleve denne lørdagen. Begge for å få familiekabalen til å gå opp - en skulle løpe tre kilometer, jeg skulle ei mil. Jeg kjente allerede ved jogginga fra skolen til startstrek at dette her kom til å bli tungt. Og tungt ble det. Den første halvannen kilometeren brukte jeg på litt slalomkjøring mellom ivrige og skjønne barn som løp tre kilometer sammen med foreldrene sine. Skikkelig søtt!

Etterpå var det kun jeg. Og de som løp forbi meg. Tre kilometer ut i løpet, vurderte jeg å ringe samboeren slik at de kunne plukke meg opp. Jeg kunne da ha kjørt hjem, dusjet og spist uten noe stress. Å nei, der sa staheten fra. Slikt kunne jeg da ikke gjøre. Etter å ha slitt meg fram til vendepunktet på vel fem kilometer, fant jeg ut at dette skulle gjennomføres. Fem kilometer gikk forresten på 30:47. Da skjønte jeg (om ikke før) at det ikke ble et milløp på timen.

Stahet, ja, det var det som gjaldt denne gangen. Den siste bakken før mål var ufattelig tung. Jeg var lykkelig når jeg så seilene mot mål, og utrolig misfornøyd med løpet. Sliten og tung i kroppen. Likevel, det ble ny pers.: 1:03:42.

I dag ble jeg faktisk av Thomas Føre (Northern Runners): http://www.youtube.com/watch?v=gS2-0Y7XK-M&fb_source=message Det er veldig lærerikt å se seg selv "gakke" avgårde. Her hadde jeg nettopp passert sju kilometer, og var kjempesliten. Fint å kunne vise til fysioterapeuten for å jobbe videre med muskulaturen.

Deretter var det løp med tidtaking, og mange Northern Runners på startstreken. Godt å være ferdig i dag!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny pers. Du er flink!

    SvarSlett
  2. Takk! Eg skal hugse å ta det til meg. Er litt for streng med meg sjølv for tida!

    SvarSlett