søndag 26. august 2012

Ekstrem trippel i Tromsø

Denne helga har det vært duket for ekstreme løp i Tromsø i regi av MSM arrangement: http://www.msm.no/ . Man kan velge å delta på individuelle løp, eller ta hele trippelen.

Fredag var det Ekstremløpet http://www.msm.no/msm-ekstremloep.10181.no.html. det er løpet som i forkant synes mest overkommelig, selvsagt med fare for å kaste opp under/etter løpet.

Lørdag  var det duket for det første ultraløpet i Tromsø: Tromsø Mountain Ultra http://www.msm.no/tromsoe-mountain-ultra.255210.no.html . Et løp over mer enn 50 km i Tromsøfjellene. Kramper og slikt er vel bare barnemat...

I dag er Tromsdalstinden 1238m opp: http://www.msm.no/tromsdalstinden-1238m-opp.39313.no.html Vanligvis en vakker tur med glitrende utsikt, men i dag ser det tåkete ut. I tillegg vil deltakerne snu ved Salen da det snør på toppen av Tinden:


Trist med været for dagen i dag, men heldigvis var det fint og opphold både i under ultraløpet og ekstremløpet.

Jeg har ikke deltatt. Ikke engang som tilskuer. For min manglende tilskuerdeltakelse kan jeg ikke skylde på annet enn en ekstrem lyst til å ha rolige dager med ungene etter ei slitsom oppstartsuke med skole og aktiviteter.

Manglende deltakelse? Tja, selv uten skade tror jeg disse løpene hadde vært i drøyeste laget for meg. Dersom jeg klarer å fortsette treninga, kan jeg jo vurdere å delta etterhvert. La oss si Ekstremløpet om et-to år, Tinden om tre år og Ultraløpet en gang i passe tid til å kalle det den store 50-årskrisen... (det gir meg åtte år). Trippelen? Øh... I så fall en ekstrem femtiårskrise! Noen som blir med?

I mellomtiden: All mulig honnør til arrangører og ikke minst deltakere. Æ e søkkimponert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar