lørdag 7. januar 2012

Mørketidsløpet - vinnende taper

Sist jeg bevegde meg over 10 kilometer, gikk jeg. 31. oktober var det. Sist jeg jogget 10 kilometer var 25. august. Da ble tiden 01:05:54. Etter det har det bare gått nedover.

I dag klarte jeg det igjen! Jeg nådde målsetningen min om å fullføre. Av ulike grunner var det supertøft ute i løypa, men jeg velger å legge hovedvekta på at jeg rett og slett ikke har trent meg godt nok opp. Når du ikke har noe å gå på i forkant, blir det slitsomt å prestere.

For et år siden hadde jeg aldri klart å gjennomføre ei mil. Jeg hadde knapt klart å gå den. Siden jeg har hatt mine vansker i høst, der fremgangen ikke har vært like stor som i sommer, sier jeg meg fornøyd med å ha gjennomført. Det var det realistiske målet.

Jeg tror til og med jeg klarte å nå det andre målet mitt: Å komme under 1:20, men det er jeg jammen ikke sikker på før jeg får offisiell tid.

Jeg tror jeg kom sist, men jeg vant - jeg fullførte!

Neste løp blir Adidas mila under Midnight Sun Marathon. Kan jeg, kan du. Tar du utfordringen?

(Bilder kommer vel etterhvert...).

6 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye! Det er en stor seier og bare melde seg på og fullføre. Det kommer til å bli kjempebra på MSM nå i juni. Nå vet du ca. hvor du står og hva du kan sette deg som mål. Ta heller små skritt om gangen over tid enn å gape over for mye på kort tid. I dag sprang jeg 7 minutter saktere enn jeg gjorde på MSM juni 2011. Det er noe annet med sommer og bar asfalt enn vinter, kulde, is og snø.

  SvarSlett
 2. Takk, Gard! Du vet å si de riktige tingene. Jeg skal begynne å løpe oppoverbakker. Det var dem det skortet på i dag. Du har jammen klart deg bra med tanke på skaden i sommer/høst.

  SvarSlett
 3. Veldig bra, Elisabeth! Og jeg er helt enig med Gard: ta små skritt av gangen, så vil du oppleve fremgang til MSM juni 2012. Garantert! :)

  SvarSlett
 4. Ho svigers e søkkførspelt o g stolt! Gratulerer SÅ MYE!!! Håper det der genet der e dominant og dermed videreført til neste generasjon. STOR grattisklem herfra. Hvil deg, borger, det har du fortjent!

  SvarSlett
 5. Takk alle sammen. Gratulerer til Terje og Gard med løpet! Nå er det bare å ta de små stegene fram til sommeren og Midnight Sun. Der stiller også de små i Labb og Line-løpet, og genene er det intet i veien med!

  SvarSlett