søndag 1. januar 2012

Nyttårsforsetter?

Er det noen som har laget seg nyttårsforsetter? Begynne å trene, gå ned i vekt, slutte å røyke/snuse, drikke mindre, eller noe annet ved livsførselen som ikke er bra for samvittigheten?

Jeg har ingen tro på nyttårsforsetter. Jeg har bare bestemt meg for å fortsette med å gjøre det jeg trives med. Trene, være sosial, meditere, kose meg... Slanking er kun en tenkt bieffekt av trening i mitt prosjekt. Jeg skal innrømme at kiloene ikke akkurat har sluppet taket velvillig, men faktisk bryr jeg meg ikke så mye om det. Å kjenne at formen blir bedre, at humøret er betydelig lettere og at overskuddet er betydelig økt, gjør at jeg kjenner meg mye bedre - plusskilo eller ei!

Jogging er ikke en favorittaktivitet, men når fremskrittet kommer, er jeg bitt av basillen. Lørdag 7. januar skal jeg prøve å nå et mål - å være med i mitt første gateløp og å fullføre det.

Jeg ønsker alle i Tromsø karateklubb, Northern Runners, her på hjemmebane og ikke minst dere som leser bloggen min et riktig GODT nytt år. Jeg håper dere ikke lager dere nyttårsforsetter, men bare bestemmer dere for å gjøre noe med akkurat det DU er misfornøyd med. Fremfor alt håper jeg DU begynner å trene. Da er det mye lettere å gjøre noe med eventuelt annet du er misfornøyd med i livet ditt.Tro meg. Det hjelper!


Ninja-jogger. Iskaldt og litt hat, men utrolig godt etterpå!

4 kommentarer:

 1. Godt nytt år til deg og! Jeg har faktisk laget meg et lite forsett i år: utfordre meg selv mer. Det kan være innenfor hva som helst og jeg bestemmer, ingen andre, hva jeg gjør. Små eller større skritt:)

  SvarSlett
 2. Det er tøft det, Toril! Lykke til:)

  SvarSlett
 3. Det virker som om du har funnet et veldig positivt fokus. Med dette som fokus tror jeg det er enklere å holde på motivasjonen over tid. Selv har jeg satt meg et veldig konkret treningsmål for 2012, får se hvordan det går. Godt nytt år.

  SvarSlett
 4. Takk, Gard! Alltid hyggelig å høre fra nordre skanse. Jeg håper virkelig du når målet du har satt deg for 2012. Mål eller nyttårsforsett - lykke til!

  SvarSlett