torsdag 24. mai 2012

Barnekarusellen

Tromsøbarn er heldige. De har utrolig mange aktiviteter de kan velge mellom, og enkelte aktiviteter trenger de ikke følge opp ukentlig. Blant disse siste er Barnekarusellen. Bak Barnekarusellen står BUL Tromsø og TUIL joggen.

Ungene får prøve seg på løping i terreng, gateløp, stadionløp, lengde, kast - og det blir aktivitet som familiebading og friidrettens dag! Alt dette får plass innenfor en time fordelt på sju onsdager i mai/juni og august-oktober. De ungene som er med tre, fire og fem ganger får premie. Pokaler... Hva kan vel være bedre?! Javisst, ja... Jeg glemte at det er gratis.


23. mai var første gang med terrengløp i Tromsdalen. En av mine stilte i klassen for små barn, mens den andre i klassen for store. Begge var like fornøyde. Begge var vinnere selv om de ikke kom først. Den største ønsker seg løpetights og -jakke. Hun vil gjerne fortsette med dette. Vi prøver et par ganger til i juni, så får vi vurdere det ønsket.

Jeg konstaterer i alle fall at løpebølgen brer om seg på hjemmebane. Begge foreldrene er infisert, og nå er jammen ungene inspirert de også! Labb og Line-løpet under MSM? Ja, selvsagt. De er påmeldt for leeeenge siden!

For mer informasjon om Barnekarusellen i Tromsø: http://www.barnekarusellen.no/webhotel/barnekarusellen/barnek.nsf/?Open


Langspurt - full guffe mot målet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar